3 çocuklu yetim aile hayırseverlerin yardımını bekliyor
Maddi imkânsızlıklardan ötürü İstanbul'dan Batman'a gelen, 2 odalı derme çatma evde yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Maddi imkânsızlıklardan ötürü İstanbul'dan Batman'a gelen, 2 odalı derme çatma evde yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Batman merkez 19 Mayıs Mahallesi İbn-i Sina Caddesi'nde, tek katlı derme-çatma kiralık bir eve, kız kardeşini yardımı ile yerleşen ve olumsuz koşullarda yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, 2 aylık dulluk maaşından başka gelirlerinin olmadığını belirtti.
Eşi vefat ettikten sonra maddi imkânsızlık nedeniyle Batman'da kiralık bir eve taşınmak zorunda kaldıklarını belirten Semra Turan, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak bir yardım elini bekliyor.
Bir yıl önce, kocasının vefatının ardından 3 yetim çocuğuyla İstanbul'da olumsuz koşullarda yaşamak zorunda kalan anne Semra Turan, kız kardeşinin de yardımı ile Batman'a taşındığını, kız kardeşinin ve komşularının yardımıyla geçindiklerini belirtti.
Anne Semra Turan, "Eşim bir yıl önce vefat etti. Üç çocuğum var. İstanbul'da geçimimi sağlayamadığımdan, kız kardeşim Batman'da bize ev tuttu. Şu anda kız kardeşimin yardımı ile geçinebiliyorum. Kız kardeşim de nereye kadar bana yardımcı olacak. Her 3 çocuğum da okul okuduğundan çalışamıyorum. Batman'a yeni taşındım. Şu anda ev eşyalarım olmadığı gibi evimde beyaz eşya da yok. Batman'da çalışmaya gücüm de yok. Benim tek gelirim; iki ayda bir aldığım dulluk maaşıdır. Dulluk maaşıyla da geçinemiyoruz. Sizin aracığınızla yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum." dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 02OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 03TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 04WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 05"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR
- 06EZİDİLERLE BAYRAM BULUŞMASI
- 07YILMAZ “DERHAL ÖNLEM ALINMALI”
- 08EĞİTİMDE ŞİDDET ALARMI : BATMAN’DA SERT TEPKİ
- 09KORİK’TE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10EĞİTİMDE ALARM : ÖĞRETMENLER HEDEF Mİ OLUYOR? BATMAN’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 11DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 12GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 13"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 14FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 15VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”




Henüz Yorum yok