BAYINDIR MAHALLESİNE 700 METRE YENİ ATIK SU HATTI
Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi'nde 700 metrelik yeni atık su ana hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
BASKİ Müdürlüğü, yeni atık su hattı projesi ile birlikte mahallenin altyapı sorunlarının önemli ölçüde giderileceğini söyledi. Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ), Bayındır Mahallesi’nde sürdürülen altyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında 700 metrelik yeni bir atık su hattı döşüyor. Yeni atık su hattı projesiyle mahallenin uzun süredir yaşadığı altyapı sorunlarının giderileceğini belirten BASKİ Müdürlüğü, çalışmayı 4800. sokakta başlattıklarını belirterek, “Bayındırlık mahallesinde çalışmalarını başlattığımız alt yapı projesi 700 metre uzunluğunda atık su ana hattını içeriyor. Bu yeni hat, bölgenin kanalizasyon sistemini güçlendirmeyi ve mevcut altyapı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.
BASKİ olarak bu çalışmayı kısa sürede tamamlayacağız” dedi. BASKİ Müdürlüğü, bölgedeki mevcut altyapı sisteminin yetersiz olduğunu ve yeni hat sayesinde bu sorunların önemli ölçüde çözüleceğini kaydetti. Kent genelinde yaşanan alt yapı sorunlarını aşamalı olarak çözeceklerini belirten BASKİ Müdürlüğü, program dahilinde Bayındırlık Mahallesinde başlattıkları yeni atık su hattı çalışmasının tamamlanmasıyla mahallenin güvenli bir alt yapıya kavuşacağını belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 02SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 03SANTEK KURULU TOPLANDI
- 04KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 05BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 06BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 07AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 08BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 09BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 10KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 11EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 12BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 13VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ
- 14BATİŞ’ten Türkiye–Dubai İş Birliği Forumu: Yeni Ticari Köprüler Kuruluyor
- 15KÜLTÜRÜN KALBİ BATMAN’DA ATTI




Henüz Yorum yok