202 NOKTAYA YAYA GÜVENLİĞİ ÇALIŞMASI
202 NOKTAYA YAYA GÜVENLİĞİ ÇALIŞMASI
Batman Belediyesi trafikte insan önceliği için gerçekleştirdiği çalışmalarda kent merkezinde trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek için büyük çaba sarf ediyor.
2019 yılı içerisinde trafik kazaları açısından riskli bölgelerden olan; Barış Bulvarı, İnsan Hakları Bulvarı, Ömer Muhtar Bulvarı, Fırat Caddesi, Solin Caddesi, Mezopotamya Caddesi, Kıbrıs Şehitleri Bulvarı, Edip Solmaz Bulvarı üzerinde bulunan bütün yaya geçitlerini boyayan ekiplerimiz yaya önceliğine büyük önem veriyor.
Yaya geçitlerine Önce Yaya (Pêşî Peya) ikonu kullanan ekiplerimiz ayrıca Milli Egemenlik Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı üzerinde de araç park işaretlemeleri yaptı.
Okul ve hastaneler gibi yaya yoğunluğunun bulunduğu 153 yaya geçiş noktasında güvenliği sağlamak amacıyla Yaya Geçidi ve Önce Yaya ikonunun boya işlemlerini gerçekleştiren ekiplerimiz, talepler doğrultusunda bazı okul bahçelerinde öğrencilerin oyun oynamaları için ayrılan alanlara da Oyun Alan Çizgileri çizdi.
Ekiplerimiz 2019 yılı içerisinde 49 okul civarında bulunan cadde ve sokakta yaya geçidi işaretlemeleri gerçekleştirerek sürücülerin okul bölgelerinde daha dikkatli davranmaları ve öğrencilerin can güvenliğini tehlikeye atmamaları için uyarı ve ikaz işaret çalışmaları gerçekleştirdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 02ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 03TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 04BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 06SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 07“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 08TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 09SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 10BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 11YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 12BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 13ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 14VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”
- 15PETROL-İŞ’TEN SİLAHLANMAYA KARŞI ACİL TEDBİR ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok