"Hasankeyf'te 25 yataklı hastane onaydan geçti"
Hasankeyf ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ahmet Deniz, Üçyol ile Saklı köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Kaymakamlık toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Deniz, haziran ayından itibaren Ilısu Barajı'ndan suyun tutulacağını ifade ederek, ilçede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanması için ilgili kurumlara gerekli talimatların verildiğini belirtti.
Devam eden yatırımların yanı sıra ilçenin yeni yerleşkesinde yapılan 25 yataklı ilçe devlet hastanesinin Sağlık Bakanlığının onayından geçtiğini bildiren Deniz, "Hastane, kısa zamanda vatandaşa hizmet vermeye başlayacak. İlçeye eğitim alanında da birçok yeni yatırım yapılacak. Yapılan yatırım ve düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte Hasankeyf bu yeni konseptiyle butik bir ilçeye dönüşmüş olacak." dedi.
Toplantının ardından Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünü ziyaret eden Deniz, köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
Valiliğin ve Dicle Kalkınma Ajansının desteğiyle Hasankeyf Kaymakamlığınca yürütülecek olan Üçyol Ekolojik Köy Projesi alanında incelemelerde bulunan Deniz, projenin ihale aşamasında olduğunu aktararak, bunun hem ilin turizmine hem de köyün kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Daha sonra beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte Saklı köyüne geçen Deniz, vatandaşlarla bir araya geldi.
Köy okullarını da ziyaret eden Deniz, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek kendilerine kitap hediye etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok