
MEZARLIKLARDA KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
MEZARLIKLARDA KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, kış mevsiminin olumsuz hava koşullarına karşı kent genelindeki mezarlıklarda kapsamlı hazırlık çalışmalarına başladı.
Genel görünümünü iyileştirmek ve yurttaşların ziyaretlerini daha rahat yapabilmelerini sağlamak amacıyla kentte bulunan 12 açık ve kapalı mezarlıkta ekipler aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mezarlıkların düzenli ve temiz kalmasını sağlamak amacıyla bir dizi bakım ve onarım faaliyeti gerçekleştiriyor. Yağışlı havalarda çamur ve su birikintisi oluşumunu engellemek için mezarlıklarda peyzaj, düzenleme, ağaçların budanması, yol dolgusu, mezar aralarında mıcır kaplama gibi çalışmalar yürütülüyor. Kent genelinde bulunan 12 açık ve kapalı mezarlıkta sürdürülen çalışmalar kapsamında su tesisatlarının bakım ve onarımının da yapıldığını belirten Mezarlıklar Müdürlüğü, “Mezarlık alanlarında su ihtiyacının karşılanabilmesi için, genel tesisat ve su hatlarını kontrol ediyoruz. Kışın don olaylarına karşı da tedbir alarak gerekli onarımları yapıyoruz” dedi.
KIŞ AYLARINDA ZİYARETLER SORUNSUZ YAPILABİLECEK
Mezarlıklarda dip temizlik çalışmaları yaptıklarını belirten Mezarlıklar Müdürlüğü, “Ekiplerimiz tarafından mezarların çevrelerindeki yabani otlar temizleniyor, toprak alanlarında düzenleme ve mıcır dolguları yapılıyor, çevre düzenlemeleri ile genel görünümü iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Soğuk ve yağışlı kış günlerinde yurttaşların mezar ziyaretlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmesi için aldığımız bu tedbirler, kent genelinde bulunan mezarlıkların güvenliğini ve düzenini sağlamak için de önem taşıyor. Kış ayları boyunca da bakım, onarım ve düzenleme faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok