
Miting Havasında Bayramlaşma
AK Parti Bayram kutlama turlarına devam ediyor
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) tarafından organize edilen Ramazan Bayramı kutlamalarına AK Parti Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık katıldı.
Ramazan Bayramının 2. gününde Kayapınar beldesi, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçelerinde gerçekleşen coşkulu bayramlaşmadan sonra bayramın 3. gününde de Bekirhan beldesi, Kozluk, Sason ilçeleri ve Sason'a bağlı Karşıyaka Mahallesi, Yukarı Mahalle, Yiğitler Köyü ve Geçitli Köyü'ndeki vatandaşların Ramazan Bayramı tebrik edildi.
Miting havasında geçen bayramlaşma törenlerine binlerce vatandaş katıldı.
"Batman Marka Şehir Olacak"
Sason'da Miting havasında geçen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, 16 yıllık AK Parti hükümetleriyle beraber ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Batman'da da birçok hizmetin gerçekleştiğini vurguladı. Hizmetlerin devam edebilmesinin 24 Haziran'da alınacak güçlü destekten geçeceğini belirten Özdemir, "16 yılda hükümetlerimiz yurdun dört bir tarafında güzel izler bırakan hizmetlere imza attılar.
Bu hizmetler bölge ayrımı yapılmadan yapıldı. Karadeniz'de Ege'de ne yapılmışsa bölgemizde ve Batman'da da yapılmıştır. Hatta, bölgemizin sosyo-ekonomik durumu göz önünde bulundurularak AK Parti hükümetleri zamanında bölgemiz birçok konuda pozitif ayrımcılığa tabi tutulmuştur. 24 Haziran'da tekrar iktidara geldiğimizde Batman ve Sason için daha çok hizmetlerde bulunacağız. Batman'ın huzuru, kalkınması ve marka şehire dönüşmesi için elimizden gelen çaba ve gayreti sarfedeceğiz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok