ÜNİVERSİTE'DEN ARAMA KURTARMA DESTEĞİ
BATMAN ÜNİVERSİTE'İNDEN ARAMA KURTARMA DESTEĞİ
Batman Üniversitesi Deprem Bölgesindeki Arama Kurtarma Çalışmalarına Destek Veriyor
Batman Üniversitesine ait kepçe ile kepçe operatörü personel Mehmet Kaplan, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla depremin etkilediği illerden olan Adıyaman’da görevlendirildi.

Rektör Demir: “Gördüğümüz Bu Yardımlaşma Ruhu, Ülkemizin İçinde Bulunduğu Bu Zor Günlerin Atlatabilmesini de Sağlayacak Olan Birliktelik Ruhudur”
Kepçe operatörü Mehmet Kaplan’dan alınan bilgiler üzerine açıklama yapan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, arama kurtarma çalışmalarında görevlendirilen kepçe ve operatörünün yapacağı çalışmaların, enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılmasına vesile olması dileklerinde bulundu. Batman Üniversitesinin tüm birimleri, personeli ve öğrencisiyle deprem bölgesine yardımların ulaşması için seferber olduğunu dile getiren Rektör Demir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderebilmesine daha fazla destek sunabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Üniversitemiz tarafından ayni yardımlar toplanmaya devam ediyor. Üniversitemiz bünyesinde toplanan yardımlar, AFAD tarafından belirlenen acil ihtiyaç listesine göre ayrılıyor ve AFAD ile koordineli biçimde deprem bölgesine gönderiliyor. Yardım çağrısı yaptığımız andan itibaren tüm personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız yardım için akın akın koştular. Gördüğümüz bu yardımlaşma ruhu, ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerin atlatabilmesini de sağlayacak olan birliktelik ruhudur. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bir daha böyle bir acıyla sınanmamamız temennisiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 043 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 06HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 07NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 08ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 09AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 10EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 11KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 12TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 13GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 14BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 15PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI




Henüz Yorum yok