“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Demir, bayramların toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği özel günler olduğuna dikkat çekerek, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Başkan Demir mesajında, Ramazan ayının manevi ikliminde paylaşma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en üst seviyede yaşandığını belirterek, bu değerlerin bayramla birlikte daha da güçlenmesi gerektiğini ifade etti.
Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan savaşlar, çatışmalar ve insani krizlere de değinen Başkan Demir “Ne yazık ki bugün bayram sevincini gölgeleyen acılar da yaşanmaktadır. Masum insanların hayatını kaybettiği, ailelerin yerinden edildiği savaşlar, insanlığın ortak vicdanını derinden yaralamaktadır. Bayramlar; barışın, kardeşliğin ve insanlığın yeniden hatırlandığı, umutların tazelendiği müstesna zamanlardır. Temennimiz, bu mübarek günlerin tüm dünyada akan kanın durmasına, barış ve huzurun hâkim olmasına vesile olmasıdır” dedi.
Batman iş dünyası olarak her zaman dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Başkan Demir, bayramın ekonomik ve sosyal hayata da olumlu katkılar sunmasını dilediklerini belirtti.
Başkan Demir mesajının sonunda “Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli Batmanlı hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 02ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 03MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 04ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 06RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 08BARAJLAR İÇİN ALARM
- 096 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI
- 10TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA!
- 11PETROLCİTY’DE BÜYÜK ÇEKİLİŞ
- 12ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 13Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 14ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 15TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”




Henüz Yorum yok