
DEVA'DA GÖREVLENDİRME
Batman DEVA Partisi il teşkilatı, 2. Olağan kongresini gerçekleştirerek görev bölümü yaptı.
İl Başkanı Şehmus Yılmaz “Bu bir bayrak yarışı… Partimiz, 2021'den bu yana ekonomi, sağlık, eğitim, çevre, tarım ve enerjiye kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan 23 eylem planıyla ülkemizi yönetmeye hazırdır. Genel Başkanımız Ali Babacan, Genel Merkez ve teşkilatlarımıza güvenin” dedi.
İl Başkanı Şehmus Yılmaz başkanlığındaki Deva Partisinde İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına Cihad Bozkurt, Teşkilat Başkanlığına M. Emin Altun, İl Sekreterliğine Bayram Turan ve Seçim İşlerine Başkanlığına Bilal Güneş seçildi.
KADIN TEŞKİLATINA HAZAL AKINBAY…
Kongrede, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarına Mustafa Orun, Kadın Politikalarına Başkanlığına Hazal Akınbay, Sivil Toplum İlişkileri Başkanlığına M. Sait Avşar, Halkla İlişkiler Başkanlığına Yaşar Yiğiz, Kurumsal ve İletişim Tanıtım Başkanlığına Hamze Aydın, Gençlik Politikaları Başkanlığına Yusuf Ok, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığına Burak Akın, Eğitim Politikalar Başkanlığına Saadettin Vergili seçildi.
TÜM TEŞKİLAT BELLİ OLDU
Kongrede, Sağlık Politikaları Başkanlığına Mesut Kaya, Sosyal Politikalar Başkanlığına Muazzez Çınar, Kültür ve Sanat Politikalarına Başkanlığına Doğan İzgi, Tarım ve Enerji Ulaştırma Başkanlığına Nurullah Demir, Ekonomi ve Finans Başkanlığına Ali Aktan, Sanayi Girişimcilik ve dijital Dönüşüm Başkanlığına Mustafa Taş, Cevre Politikaları Başkanlığına Esma Baktaş, İdari ve Mali İşler Başkanlığına Kamuran Ekmen, Dış İlişkiler Başkanlığına Ahmet Şarlat, İl Başkan Danışmanlığına Kadir Nas, Ece Çelik Furkan Yıldırım ve Nedim Uyur görevlendirildi. (Deva Partisi Bülten)
Etiketler : #DEVA'DA,#GÖREVLENDİRME,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 02Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 03Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 049 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 05Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 06Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 07Can Dostlarımız Güven İçinde
- 08KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 09UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 10KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 11“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 12Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 13HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 14TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 15DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
Henüz Yorum yok