
Parkta kitap okuma farkındalığı
Batman Okusun Platformu’nun düzenlediği Batman Okusun 17’nci Kitap Okuma Etkinliği Atatürk Parkı’nda düzenlendi.
"Okumadan Geçen Bir Gün, Yitirilmiş Bir Gündür" sloganıyla yola çıkan Batman Okusun Platformu tarafından açık havada kitap okutularak farkındalık oluşturuldu. Etkinlik esnasında katılımcılar, telefon ile sosyal medyaya takılmak yerine kitap okumaya teşvik edildi.
Platform yetkileri tarafından etkinlik kapsamında gerekli izinler alındıktan sonra Atatürk Parkı’na gelen genç yaşlı herkes, ağaçlara asılan kitapları alarak okumaya koyuldu.
Yapılan etkinlikle ilgili bilgi veren Batman Okusun Platformu yetkililerinden Osman İçer, "Batman Okusun Platformu olarak Batman’da bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Daha geniş kitlelere ulaşa bilmek adına etkinliğimizi burada bütün Batman halkıyla birlikte yapıyoruz. Bugün kitapları ağaçlara astık. İnsanlar kitap okumadan herhangi bir yere varamaz. Başta batman ve ulaşabileceğimiz her yere bu durumu aşılamaya çalışacağız." dedi.
Etkinliğe destek veren vatandaşlardan Serhat Sevim, "Yoldan geçiyordum hasta olmama rağmen böyle güzel bir etkinliğe rasgelmiş olmam gerçekten beni çok mutlu etti. Batman’da böyle güzel etkinliklerin yapılması gerçekten mutluluk vericidir. 'Batman Okusun' ailesine çok teşekkür ediyoruz Batman halkına güzel işler yapıyorlar. Burada olmaktan çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.
Ailesiyle parka gelerek kitap okuma etkinliğine katıldığını belirten çocuklardan Elif Güney, "Kitap okuma etkinliği için Atatürk Parkı'na geldim. Okuma etkinliği çok güzel bir etkinlik. Herkes 45 dakika boyunca kitap okuyor. Kitapları bağış yapan ablalardan aldım, okudum." şeklinde konuştu.
Annesiyle parktan geçerken yapılan etkinliğe katıldıklarını söyleyen çocuklardan Yasin İçer, okuma etkinliğinde kitap okuduklarını aktardı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok