KAN BAĞIŞINA BATMAN’DAN DESTEK
KAN BAĞIŞINA BATMAN’DAN TAM DESTEK
10 İl’de büyük kayıplara neden olan deprem nedeniyle Batmanlılar, Kızılay Kan Merkezine adeta akın ediyor. Yüzlerce Batmanlı kan bağışında bulunuyor.
VATANDAŞLAR VE KURUMLAR SEFERBER OLDU
Yaklaşık 3500 kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremi nedeniyle vatandaşlar, zor durumdaki depremzedeler için adeta seferber oldu. Batman’da bazı resmi kurumlar ile vatandaşlar, Kızılay Merkez’i önünde kan vermek için kuyruk oluşturuyor. Depremin olduğu ilk saatlerden bugüne yüzlerce Batmanlı kan bağışında bulundu.
YAŞAM HASTANESİNDEN KAN BAĞIŞI
Kan çağrılarının ardından Yaşam Hastanesi tüm yönetim kadrosu ve çalışanları ile birlikte kan verdi. Deprem bölgelerinde oluşacak kan ihtiyacı için Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla kan veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç: “Canımızın en çok yandığı dönemdeyiz. Hepimizi derinden sarsan bu deprem karşısında tek yürek olup yaralarımızı sarmalıyız. 21 bin civarı yurttaşımız yaralı şekilde hastanelerde tedavi görüyor. Daha fazla can kaybı olmaması adına kan bağışı en büyük desteklerden biri. Biz Yaşam Hastanesi olarak bu süreçte elimizden gelen tüm desteği yurttaşlarımıza sağlayacağız. Haydi Batman biz kan bağışı yaptık, sıra sizde” dedi.
Kan çağrılarının ardından Yaşam Hastanesi tüm yönetim kadrosu ve çalışanları ile birlikte kan verdi. Deprem bölgelerinde oluşacak kan ihtiyacı için Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla kan veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç: “Canımızın en çok yandığı dönemdeyiz. Hepimizi derinden sarsan bu deprem karşısında tek yürek olup yaralarımızı sarmalıyız. 21 bin civarı yurttaşımız yaralı şekilde hastanelerde tedavi görüyor. Daha fazla can kaybı olmaması adına kan bağışı en büyük desteklerden biri. Biz Yaşam Hastanesi olarak bu süreçte elimizden gelen tüm desteği yurttaşlarımıza sağlayacağız. Haydi Batman biz kan bağışı yaptık, sıra sizde” diye konştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 02ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 03MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 04ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 06RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 08BARAJLAR İÇİN ALARM
- 096 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI
- 10TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA!
- 11PETROLCİTY’DE BÜYÜK ÇEKİLİŞ
- 12ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 13Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 14ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 15TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”




Henüz Yorum yok