MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
Özel Batman Yaþam Hastanesi, hastane hizmet süreçlerinde kullanýlmak ve hastalara kolaylýk saðlamak için deneme amaçlý mini ada robot getirdi.
Hastanede kurulumlarý tamamlanan ve hizmetlerine baþlayan mini ada robotlar, deneme amaçlý bir hafta boyunca hastanede bulunacak ve hastalarýn hizmetlerinde kullanýlacak.
Hastanede hastalarý yönlendirme, eþlik etme, bilgi verme, ateþ ölçme gibi alanlarda deðerlendirileceði ifade edilen mini ada robotlarýn özellikle servislerde yatýþ alanlarýnda hastalara yemek daðýtma, hastalarý hasta odalarýna yönlendirme ve bilgi verme amaçlý hizmet süreçlerinde yer alacak.
Konu ile ilgili deðerlendirmelerde bulunan Özel Batman Yaþam Hastanesi genel müdürü Burhan Dinç, “Hastane olarak hizmet vermeye baþladýðýmýz günden bu yana teknolojik alt yapýmýzý güçlü tuttuk. Geldiðimiz aþamada hastanemizin fiziki kapasitesini artýrarak, hastanemizi daha konforlu ve ferah bir yapýya kavuþturduk. Yenilediðimiz ve hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz týbbi cihazlarla birlikte saðlýk sorunlarýnýn taný ve tedavi süreçlerinde modern bir anlayýþý etkin kýldýk.
Bütün servislerimizdeki hasta odalarýnda son model tv, internet, Digitürk, Netflix gibi dijital tv platformlarý ve daha birçok alanda yenilikler yaparak, hastalarýmýzýn konforlu saðlýk hizmeti almalarýný saðladýk. Önceliðimiz, hastalarýmýzýn saðlýðýdýr. Hastane olarak attýðýmýz her adýmda hasta odaklý bir anlayýþý benimsiyoruz. Amacýmýz, en iyi hizmet anlayýþýný etkin kýlmak ve teknolojinin imkânlarýný hastalarýmýzýn hizmetine sunarak, hastalarýmýza kolaylýk saðlamaktýr.
Bu doðrultuda deneme amaçlý hastanemizde hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz mini ada robotlar, hastalarýmýza polikliniklere kadar eþlik etme, yönlendirme, bilgi verme, hasta odalarýmýzda hastalarýmýza yemek daðýtma gibi alanlarda kullanýlacaktýr” açýklamasýnda bulundu.
Yazarlar
- 01ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 05Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 07ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 10DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 14Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 15Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 01“GAZETECÝLER ZOR ÞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Baþkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafý Zor Durumda Býrakýyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTÝ
- 04ÇÝFTÇÝ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05ÝTÜ ÝLE BATMAN ARASINDA ULAÞIM ÝÞ BÝRLÝÐÝ
- 06NECAT NASIROÐLU MEZARI BAÞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Baþkaný Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARÝFESÝ GÜNCELLENDÝ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: ÝNDÝRÝMLÝ ARAÇLAR TESLÝM EDÝLDÝ
- 10KAR TEMÝZLEME VE TOPLAMA ÇALIÞMALARI DEVAM EDÝYOR
- 11‘’BÝZ KOLTUK ÝÇÝN DEÐÝL, HÝZMET ÝÇÝN GELÝYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FÝZÝKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BÝR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldýrýlarýný protesto ettiler
- 14ÝÞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iþ kurma hibesi
- 15“GAZETECÝLÝK BÝR KAMU GÖREVÝDÝR”




Henüz Yorum yok