SEVİM, YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Nezir Sevim, göreve gelmesinin ardından yazılı açıklama yaptı.
Sevim, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk öncülüğünde başlatılan ‘MEB 2023 Eğitim Vizyonu' doğrultusunda her biri birbirinden değerli dünün, bugünün ve yarınların mimarı- öğretmenlerimiz, eğitim yöneticilerimiz, diğer eğitim çalışanlarımız ve velilerimiz ile birlikle; paydaş kurum, STK ve eğitim gönüllüleriyle işbirliği içerisinde ilçemizin eğitimi ve yarınlarımızın geleceği çocuklarımız için bütün gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.
Sevim, şunları kaydetti:
"Neslimizin yücelmesi adına her türlü fedakarlığa katlanan eğitim çalışanlarımızla birlikte ‘Eğitim ve öğretim görevden ziyade bizim için sevdadır.’ düsturuyla hareket ederek milli ve manevi değerlere bağlı neslin yetişmesi için zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. Gayret bizden, yardım Allah’tan." dedi.
Sevim, kendisinden önce görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak’a ve eğitim çalışanlarına ilçenin eğitimi için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 02YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 03504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 04ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 05Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 06KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 08KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 09ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 10KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 11HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 12KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 13Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 14KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 15BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI




Henüz Yorum yok