ÇAMLICA SAKİNLERİYLE İFTARDA BULUŞTU
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Ramazan ayı kapsamında iftarını Çamlıca Mahallesi sakinleriyle birlikte açtı.
Batman Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerdeki taziyeevlerinde iftar programları düzenleme geleneği devam ediyor. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde iftar organizasyonları gerçekleştiriliyor.
Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Ehmedê Xanî Taziyeevi’nde düzenlenen iftar programına Vali Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp yanı sıra, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör ve eşi, Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Ezanın okunması ve yapılan duanın ardından mahalle sakinleriyle birlikte iftarını açan Vali Canalp, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri, düzenlenen iftar programı için teşekkürlerini iletti.
Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Canalp, iftar programlarının sadece mahallelerde değil, Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde de düzenleneceğini belirterek, Ramazan ayının dolu dolu geçeceğini ifade etti.
Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine değinen Vali Canalp, sadece iftar programlarıyla değil, Türkiye’nin tanınmış sanatçılarını Batman halkıyla buluşturarak da Ramazan etkinliklerini zenginleştirdiklerini dile getirdi.
Programın sonunda mahalle sakinleri, Vali Canalp ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN 10 OCAK MESAJI
- 02ÖZTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- 03BATMAN ESNAFI SANDIK BAŞINA GİDİYOR
- 04BELEDİYEDEN GÜNDE 40 BİN EKMEK DESTEĞİ
- 05“Bizim sevdamız makam değil, esnaftır”
- 06NASIROĞLU’NDAN HASTANE ZİYARETİ
- 07“GAZETECİLER TOPLUMUN GÜVENCESİ VE AYNASIDIR”
- 08KAPLAN’DAN ESNAFA SANDIK ÇAĞRISI
- 09“Gazetecilik demokrasinin teminatıdır”
- 10HAYRAT YARDIM’DAN ŞEFFAF HESAP
- 11“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 12Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 13BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 14ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 15İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ




Henüz Yorum yok