GELECEK PARTİSİ ADAY ADAYLARI MÜLAKATTA
Gelecek Partisinde mülakat heyecanı
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde büyük yoğunluğa sahne olan Gelecek Partisinde aday adayları bu kez mülakat heyecanı yaşıyorlar.

Seçim tarihine kısa bir zaman kala, milletvekili adaya adaylığı başvurularının tamamlanmasıyla birlikte faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Gelecek Partisi, temayül yoklamalarının da yapılmasının ardından dün İstanbul’da Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı öncülüğünde mülakat sürecini başlattı. Kendisiyle görüştüğümüz ve bugün Ankara’daki genel merkezlerinde oluşturulan yedi mülakat komisyonun çalışmalarıyla birlikte bu süreci de sonlandırmış olacaklarını belirten Gelecek Partisi Seçim İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün, gösterilen yoğun aday adaylığı ilgisinden oldukça memnun olduklarını söyledi.
Mülakatların ardından tüm değerlendirme sonuçlarının Genel Başkan Ahmet Davutoğlu riyasetindeki üst kurula sevk edileceğini sözlerine ekleyen Ayhan Sefer Üstün, adayların kesinleşmesinin ardın bu seçimlerde iddialarını sonuna kadar sürdürecekleri kampanyalarla seçmenin huzuruna çıkacaklarını vurguladı.
Dün İstanbul il Başkanlığında yaşanan izdihamın ardından, bugün Gelecek Partisi Genel Merkezinde de benzer görüntülerin ortaya çıkması, Genel Başkan Yardımcısı Üstün’ün ilgiden duyduğu memnuniyete ilişkin beyanlarını doğrular nitelikte. Çeşitli illerden Ankara’ya gelen ve oldukça heyecanlı oldukları gözlenen aday adaylarının mülakatlara girip çıktıktan sonra oldukça rahatladıkları da dikkatlerden kaçmıyor. Üç kişiden oluşan mülakat komisyonlarında bir Genel Başkan Yardımcısı ve iki parti yönetim kurulu üyesi görev alıyor. Kendileriyle görüştüğümüz aday adayları içeride neler konuşulduğu yönündeki sorularımıza ise, son derece samimi bir dostluk ortamı içerisinde bir mülakattan ziyade daha iyi tanışmaya yönelik konuların gündeme geldiğini ifade ediyorlar.
Partinin yetkili organlarıyla birlikte, Ankara’ya mülakat için gelen aday adaylarına bu akşam Genel Merkez yemek salonunda mütevazı bir iftar menüsü de hazırlayan Gelecek Partisinde çalışmaların gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok