"Bir Medeniyet Projesi HÜDA PAR Parti Programı"
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu üyelerine yönelik "Bir Medeniyet Projesi; HÜDA PAR Parti Programı" başlığıyla bir panel düzenledi.
Salgın tedbirlerine riayet edilerek Sevgi Toplantı Salonunda düzenlenen panele, Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Moderatörlüğünü Ahmet Bereketli'nin yaptığı panelde, parti programından önemli konulara temas edilerek bilgilendirmelerde bulunuldu.
Panelist Muhammet Şerif Durmaz
"Kardeş kardeşine zulmetmez, onu yalnız bırakmaz"
Programda "Neden HÜDA PAR?" temasıyla bir konuşma yapan panelist Muhammet Şerif Durmaz, "Bizim medeniyet tasavvurumuzda, kardeş kardeşine zulmetmez, darda kaldığında onu yalnız bırakmaz. Bu değerleri yeniden ihya ve toplumu yeniden inşa etmek gerekir. Bu uğurda elimizden gelen çabayı sarf etmek, görevimizdir." ifadelerini kullandı.
"Parti programımız bir medeniyet projesidir"
Nasıl bir parti olduklarına değinen Durmaz, "Bize 'Siz nasıl bir partisiniz, kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz?' diye soruyorlar. Biz de diyoruz ki, biz İslam'ı ölçü alan, insanı ve adaleti önceleyen, siyasetin halka hizmet aracı olduğunu ifade eden bir siyasi partiyiz. Bizim düşüncemizde, halka hizmet etmek Hakka hizmet etmenin bir gereğidir. Bizim için önemli olan insandır, millettir ve memlekettir. Parti programımıza bakıldığında bunlar görülecektir. O yüzden, parti programımızın bir medeniyet projesi olduğunu söylüyoruz." şeklinde konuştu.
Panelist Şehmus Altıok
"Eğitimin en önemli öğesi doğru bilgidir"
Bilginin ideolojik bir amaç için araç haline getirilmemesi gerektiğine dikkat çeken panelist Şehmus Altıok, "Eğitimin en önemli öğesi doğru bilgidir. İdeal bir eğitimin önündeki en büyük engel ise bilginin yozlaşmasıdır. Yozlaşmanın asıl kaynağı ise toplum değerlerine öncülük eden bilginin dünyevi çıkar ve ideolojik amaç için bir araç haline gelmesidir." dedi.
Panelist Şükrü Bakır
"Engellilerin yeteneklerine uygun projeler geliştirilmeli"
Engelli bireylerin yaşadığı sıkıntılara dair bir değerlendirme yapan panelist Şükrü Bakır ise şunları söyledi:
"Engelli bireylerin temel insani hakları olan sağlık, rehabilitasyon, eğitim ve istihdama erişimleri kolaylaştırılmalıdır. Yeteneklerine uygun projeler geliştirilmeli, kamu ve özel işyerlerinde engelli çalışma oranları yükseltilmelidir."
Program, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok