
Batman'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısında 366 proje ele alındı
Vali Şahin başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda saat 14.00'da gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda 16 kuruluşa ait 366 projenin son durumu ele alındı.
Batman'da yapılan ve devam eden kamu yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan Vali Şahin, 16 kuruluşa ait 366 projenin bulunduğunu aktardı.
Şahin, "Yatırımcı kuruluşlarımızın valiliğimize göndermiş olduğu yatırım izleme raporlarına göre, ilimizdeki 16 kuruluşa ait 366 proje bulunmaktadır. Bu projelerin toplam proje tutarı 4 milyar 516 milyon 467 bin TL olup bu projeler için önceki yılların harcamaları da dahil olmak üzere 2019 yılı itibariyle bir milyar 792 milyon 363 bin TL harcama yapılmıştır. 2019 yılında ayrılan ödenek tutarı bir milyar 48 milyon 125 bin TL'dir. Bu ödeneğin 955 milyon 822 bin TL'si harcanmıştır." dedi.
Konuşmasının devamında Şahin, şunları söyledi:
"Yapılan harcamaya göre proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı yüzde 57,90 ve fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 54,30'dur. Yatırım programında bulunan 16 kuruluşa ait 366 projenin durumları şöyledir; biten proje sayısı 195, devam eden proje sayısı 104, ihale aşamasındaki proje sayısı 48, başlanamayan proje sayısı ise 19'dur. İlimiz yatırımlarının genel sektörel değerlendirilmesini yaptığımızda ise sektöre göre projelerin dağılımı şöyledir; tarımda 34, ulaşımda 127, diğer kamu hizmetlerinde 99, madencilikte 6, enerjide 43, eğitimde 33, sağlıkta 17, yükseköğretimde 7 proje olarak karşımıza çıkmaktadır."
Öte yandan toplantıda, il ve ilçelerdeki sorunlar ile buralara yapılan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“PETROLÜN BAŞKENTİ BATMAN, YATIRIMIN DA MERKEZİ OLACAK”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ “ESNAFIN GÜCÜ BATMAN’IN GÜCÜDÜR”
- 03MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- 04İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
- 05500 YATAKLI HASTANE İNŞAATI İNCELENDİ
- 06TURGUT ÖZAL BULVARI’NDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 07İhsan Taş “Ajda Pekkan ile Bir Projede Çalışmayı Çok İsterim”
- 08TUNCELİ VALİSİ AYGÖL, VALİ CANALP’İ ZİYARET ETTİ
- 09FESTİVALLER SERİSİ DEVAM EDİYOR
- 10“TARIM VE HAYVANCILIK BİTME NOKTASINDA”
- 11RAMANLI’DAN GENÇLERİN BİLİNÇLİ OLMASINA VURGU
- 12KAYIP YAKINLARI, BORAN İÇİN BULUŞTU
- 13ANAVATAN PARTİSİ’NDEN BATMAN’A TEŞEKKÜR MESAJI
- 14Batman İş Dünyası Berlin’de temsil edildi
- 15Kardelen mahallesindeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Henüz Yorum yok