
Köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı
Batman'ın Kozluk (Hezo) ilçesindeki köy okullarında eğitim gören öğrencilere "Kardeş Okul Projesi" kapsamında kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
Kozluk Merkez Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, ikici dönemin başında öğretmenler kurul toplantısında aldıkları kararla her ay bir köy okuluna ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyor.
Proje kapsamında Kozluk Merkez Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerinden bir grup, nisan ayı için kardeş okul seçtikleri Danagözü İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye malzemelerini ulaştırdı.
Kozluk Merkez Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mansur İbdi, köy okullarındaki öğrencilerin ihtiyaçlarını az da olsa karşılamak, okullar arası dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmak adına bu kararı aldıklarını söyledi.
İbdi, "Okul olarak, ikinci dönemin başında öğretmenler kurul toplantısında aldığımız karar doğrultusunda her ay bir kardeş okul belirledik. Şubat ayında Geçitaltı İlkokulu, mart ayında ise Yankılı İlkokulu kardeş okul seçilerek, ihtiyaçları belirlendi. Belirlenen ihtiyaçlar, okul idareci ve öğretmenleri tarafından temin edilerek, köy okullarında okuyan öğrencilerimize ulaştırıldı. Nisan ayında ise Danagözü İlkokulunu kardeş okul olarak seçip, kırtasiye malzemelerimizi ulaştırdık. Maddi anlamda küçük bir yardım olmasına rağmen minik öğrencilerimizin yüzündeki tebessüm paha biçilemez bir değerdi. İnşallah bu proje kapsamında her ay bir kardeş okul seçerek, yardımlarımız devam edecek." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok