
Uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekildi
Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler yapıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Batman İl Sağlık Müdürlüğü, “Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü” kapsamında, uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmek ve halkın bu konuda bilinçlenmesini sağlamak amacıyla il merkezi ile ilçelerde, şehrin işlek noktalarına afiş ve broşür astıklarını belirtti.
ÇATOM’da görev yapan 145 kadına uyuşturucu ile mücadele ve madde bağımlılığı konularında eğitim verildiği ifade edilen açıklamada, “İl Müftülüğünde görevli 12 vaize, vaaz ve hutbelerde anlatılmak üzere madde bağımlılığı konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Halk eğitim merkezinde görevli öğretmen ve kursiyerlere yönelik madde bağımlılığı konusunda bilgilendirme yapıldı. Psikologlar eşliğinde madde bağımlıları için 12 kişilik grup terapisi yapıldı ve yapılmaya devam etmektedir. Grup terapisi ile, benzer durumda olan insanların olduğunu görmesini sağlayarak, maddeyi bırakma konusunda cesaretlenmesi amaçlanmaktadır. İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çok amaçlı spor salonunda çeşitli branşlarda spor yapan dezavantajlı çocuk ve gençlere yönelik spor müsabakaları gösterimi gerçekleştirildi.” denildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 02Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 03BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 04ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 05Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 06EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 07KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 08Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 09“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 10DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 111.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 12Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 13HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 14“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
Henüz Yorum yok