OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Türk Kızılayı Batman Şubesi Kan Alma Birimi ve Fatih İlkokulu iş birliği ile başlatılan ‘Okulumda Kan’panya Var’ kan bağışı kampanyası İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in katılımı ile başladı.
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Fatih İlkokulu’nu ziyaret ederek bağış noktalarını inceledi.
Gönüllü bağışçılarla yakından ilgilenen İl Müdürü Ciğer, kampanyaya destek veren öğrenci ve velilerle sohbet etti. İl Müdürü Ciğer, kan bağışı süreciyle ilgili olarak Türk Kızılayı Batman Şube yöneticilerinden ve sağlık ekiplerinden bilgi aldı. İki gün boyunca devam edecek olan kampanyaya öğretmenler, veliler ve mahalle sakinleri büyük katılım sağladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer yaptığı açıklamada, kan bağışının sadece bir sağlık hizmeti değil, aynı zamanda hayati bir insani görev olduğunu vurgulayarak “Bu kampanya; sadece kan ihtiyacının karşılanması değil, aynı zamanda çocuklarımızda kan bağışı bilinci ve sosyal sorumluluk duygusunun gelişmesi açısından da büyük önem taşıyor. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimiz, yardımlaşmanın ve insan hayatına dokunmanın ne kadar kıymetli olduğunu erken yaşta öğreniyor” dedi.
İl Müdürü Ciğer ve Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Davut Okçu, kan bağışçısı getiren öğrencilere ‘Kahramanlık Madalyası’ vererek onları onurlandırdı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 02İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 03PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 04BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 05AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 06KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 07BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 08Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 09EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 10BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 11HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 12“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 13“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 14BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 15BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ




Henüz Yorum yok