ŞOFÖRLER ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Batman’ın tanınan iş insanlarından Cemil Turan, Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına aday olduğunu yaptığı basın toplantısında duyurdu.
Uzun yıllar Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Mehmet Raşit Yaşar'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından, Oda Başkan Yardımcılığını yapan Cemil Turan adaylığını açıkladı.
Yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya Cemil Turan; “Batman Şoförler Odasına dostlarımın ve tüm değerli şoför kardeşlerimin ısrarı üzerine 2022 yılında yapılacak seçimde adaylığımı açıklıyorum. 30 yıla aşkın aynı mesleği yürütmekteyim. Hepinizin bildiği gibi esnaf teşkilatının her biriminde görev aldım. Kazandığım deneyimi önümüzdeki günlerde Allah Teâlâ bu görevi nasip ederse birlik, beraberlik ve bir dayanışma içerisinde odamızı Batman’ın en başarılı ve güzel odası için çabası içinde el birliğiyle olacağım.” diye konuştu.
.jpg)
“KOLTUK İÇİN DEĞİL, GÖREV ADAMIYIM”
“Burada koltuk sevdalısı olarak değil, esnaflarımızın sorunlarını çözmek için bu göreve talibim” diyen Batman’ın tanınan iş insanlarından Cemil Turan; “Şoför arkadaşlarım mesleği sebeplerden dolayı birçok hastalıkla karşı karşıya kalmak durumunda kalıyorlar. Şoför arkadaşlarımın tedavileri için özel hastanelerle indirimli anlaşma yapma çabası içine olacağım. Aynı zamanda şoför kardeşlerimizin birçok bürokratik sorunlarla karşı karşıya kalmaktalar, tüm bu sorunları 24 saat boyunca çözecek danışmanlığımız mevcut olacaktır. Ticari vergi sigorta ulaştırma ve benzeri sıkıntılarını gerek yerelde gerek ulusal bazda çözme çabası içinde olacağız, aynı şekilde taksici kardeşlerimizin durak sorunları yıllardır aynı durumda, bunların çözümü için esnaflarımızla bir araya gelip ortak akıl ve ortak kararla çözüm için elbirliğiyle Allah’ın izniyle çözeceğiz. Galerici kardeşlerimizin sorunlarını da iyi biliyorum, aynı şekilde onlarında sorunlarını çözmek için ne gerekirse yapacağıma söz veriyorum. Üyelerimizin hak hukuk ve menfaatlerini korumak bizlerin en asli görevi olacaktır.
Göreve geldiğimizde, esnaflarımıza iyi bir hizmet sunmak için çalışmalarımızın ücretlerine iyileştirme getireceğiz. Ve kısa zamanda faaliyet binamıza kavuşmak için gerekli girişimlerde bulunup, gerekli girişimlerde bulunacağız. Şoförler Cemiyeti odamızı, odalarımızın üyeleri yaraşır aktif bir duruma getireceğiz. Esnafımızın her türlü sevinç, hüzünlü günlerinde mesajla değil bizzat yanlarında olup destek vereceğiz.
Her üyemizin sorunlarını ile bire bir ilgilenerek esnafımızın dertleriyle dertlenip sorunlarına çözüm noktasında yanlarında olacak bir yönetim anlayışıyla bu göreve talibim” diye konuştu. (M.Selami Akgeyik)
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok