AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yürüten AK Parti teşkilatı, kentin köklü toplumsal yapılarından olan aşiret derneklerine ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Başkan Yardımcıları Mensur Müjdeci, Halil Özdemir, Mahmut Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Akif Aydın’ın katılımıyla Bekiranlılar, Tımoklular, Reşkotanlılar ve Habizbinililer dernek başkanlıkları ziyaret edildi.
 
Gerçekleştirilen bayramlaşma ziyaretlerinde, bölgenin güçlü sosyal dokusunu oluşturan bu topluluklarla bir araya gelinerek birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi. Köyleri ve geniş coğrafi bağlarıyla dikkat çeken aşiret yapılarının, Batman’ın sosyal dayanışma kültüründeki önemli yeri bir kez daha vurgulandı. Ziyaretlerde konuşan teşkilat üyeleri, bayramların toplumsal bağları güçlendiren en önemli zaman dilimlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, bu tür buluşmaların ortak değerleri pekiştirdiğini ifade etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler