Kuaför ve berber fiyatları güncellendi
Kuaför ve berber fiyatları güncellendi
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi hakkında açıklamalarda bulunarak her bütçeye uygun fiyatların belirlendiğini söyledi.
Erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat tarifelerinin düzenlemesi için aylardır çalışma yürüttüklerinin hem vatandaştan hem de esnaflardan gelen talepler üzerine listelerin hazırladığını belirtti.
A-B-C SINIFI OLARAK FİYAT LİSTESİ BELİRLENDİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Hem vatandaşların hem de sektör temsilcilerimizin fiyat listelerinde bir düzen olması istekleri üzerine yaptığımız toplantı ve istişareler sonucunda üyelerimizin masraflarını göz önünde bulundurarak ve çevre illerde ki sektör temsilcilerinden de güncel fiyat listelerini alarak belirlenen fiyat listeleri A-B-C sınıfı olacak şekilde yürürlülüğe girmiştir. Fiyat listelerinin belirlenmesi çalışmasını yaparken hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın durumunu göz önünde bulundurarak her bütçeye uygun fiyat belirlenmesi için hassas bir çalışma yürüttük. Üst komisyonlardan, tarife komisyonundan geçer onaylandıktan sonra biz bunu esnafımıza dağıtmaya başlarız. Böylece hem esnafımız ne alacağını bilecek hem de vatandaşlar resmi olarak hangi işleme ne ödeyeceğini görecektir” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 018. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
- 02TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
- 03BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
- 04DSİ KANALI’NDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 05“En iyi film” ödülünü alan “Ben iyi biri olmadan önce” Batman’da gösterimde
- 06ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 07TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
- 08Kırşan, TOBB Madencilik Meclisi Başkanlığı’na yeniden seçildi
- 09SES, “İŞLETİLEN ÜCRETLERİMİZDEN KÂR PAYIMIZI İSTİYORUZ”
- 10MÜSİAD HEYETİ ÇİN'DE KANTON FUARINA KATILDI
- 11“PETROLÜN BAŞKENTİ BATMAN, YATIRIMIN DA MERKEZİ OLACAK”
- 12BAŞKAN ÇİFTÇİ “ESNAFIN GÜCÜ BATMAN’IN GÜCÜDÜR”
- 13MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- 14İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
- 15500 YATAKLI HASTANE İNŞAATI İNCELENDİ




Henüz Yorum yok