Dicle Elektrik’e teşekkür
Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Cevizli Köyü Muhtarı Mehmet Salih Barulay, 30 yıl önce boşaltıldıktan sonra geri dönüşlerle birlikte yeniden canlanan köylerine elektrik hattı çeken Dicle Elektrik Dağıtım’ın Gercüş İlçe Şefliğine teşekkür ziyaretinde bulundu.
İlçe Şefi Mehmet Emin Ekici’yi ziyaret eden Muhtar Mehmet Salih Barulay, daha önce elektrik bulunmayan köylerinin 30 yıl önce güvenlik sorunları yüzünden boşaldığını belirterek, “Bu sorun giderilince köye dönüşler başladı. Yeniden yaşamın başladığı köyümüzde doğal olarak elektrik ihtiyacı da doğdu. Böyle olunca Dicle Elektrik’e müracaat ederek köyümüze elektrik enerjisi bağlanmasını istedik. Ana hattan 2 kilometre uzakta olan köyümüze kısa sürede yeni bir hat çekildi. Köyde kurulan elektrik şebekesi sayesinde elektrik enerjisine kavuştuk. Şahsınızda tüm Dicle Elektrik ailesine teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.
“Görevimizi yaptık”
Dicle Elektrik Dağıtım Gercüş İlçe Şefi Mehmet Emin Ekici ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorumluluk bölgelerinde hiçbir yerleşim birimini elektriksiz bırakmayacaklarını söyledi. Ekici, “Biz Cevizli Köyüne elektrik vererek görevimizi yaptık. Şehirlerde olsun kırsalda olsun tüm tüketicilerimize kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak önceliğimizdir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 03İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 04İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 05MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 06BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 07BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 08KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 09MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 10KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 11YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 12700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 13ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 14TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 15BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU




Henüz Yorum yok