
DEVA Partisi’nden Ziraat Odası’na Ziyaret: “Çiftçimizin yanındayız”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerem Altun, beraberindeki heyetle birlikte Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş’i ziyaret etti.
Ziyarette, GMYK üyeleri, teşkilatlardan sorumlu bölge koordinatörü Umut Dayanan, Sivil Toplumla İlişkiler Başkan Yardımcıları Kamuran Sayhan ve Mehmet Kangal, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Yılmaz Gürcüm, İl Başkanı Şehmus Yılmaz ile parti teşkilatı da hazır bulundu.
Ziraat Odası yönetiminin de yer aldığı görüşmede, Başkan Nizamettin Aydiş DEVA Partisi heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Tarım sektörü, üretici sorunları ve bölgedeki kuraklık üzerine yapılan değerlendirmelerde, çiftçilerin yaşadığı sıkıntılar gündeme taşındı.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerem Altun, Aydiş ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, "Çiftçimiz kuraklıktan ciddi şekilde etkilenmiş durumda. Üretimde rekolte düşüşleri yaşanıyor. Bizler her zaman çiftçimizin yanındayız," dedi.
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz da tarımın önemine dikkat çekerek, “Çiftçimizin dostu bir politika yürütüyoruz. Çünkü tarım ve üretim, ülkelerin temel can damarıdır. Bu anlayışla hareket ediyoruz.” dedi.
Ziyaret sonunda, tarımsal üretimin desteklenmesi ve çiftçinin yaşadığı sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi konusunda iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde karşılıklı temenniler dile getirildi.
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 02Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 03BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 04ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 05Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 06EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 07KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 08Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 09“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 10DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 111.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 12Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 13HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 14“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
Henüz Yorum yok