Köy çocuklarının yüzü güldü
Batman 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri kampanyanın ardından giyim ve kırtasiye yardımı yaparak köy çocuklarının yüzünü güldürdü.
Konuyla ilgili açıklama yapan okul yetkilileri, okullarının Batman genelinde yaptığı fakir ve kimsesiz çocuklara yönelik giyim ve kırtasiye yardımı kampanyasını tamamladıklarını belirterek, “Bu kapsamda muhtaç olan öğrencilere ulaştırılmak üzere kardeş okul olarak seçilen Kozluk ilçesinin Kavakdibi köyü ve mezraları çocuklarına ulaştırılmak üzere okulumuz müdürü, öğretmenler ve öğrenciler ile beraber bir kamyonet malzeme hak sahiplerine ulaştırıldı.” ifadelerine yer verdi.
Öğrencilerinin yardım etmenin mutluluğunu yaşadığını aktaran yetkililer, “Okul idaresi ve köy heyeti tarafından karşılanan yardım konvoyumuz, okul müdürlüğü tarafından önceden belirlenen çocuklara, yardımı toplayan öğrenciler ile öğretmenlerimiz tarafından ulaştırıldı. Yardım gönüllüsü öğrenciler ve öğretmenler zaman zaman duygu dolu anlar yaşadılar. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yardıma muhtaç çocukları bire bir görerek, onların durumlarını görüp yardım etmenin mutluluğunun sevincini yaşadılar.” açıklamasında bulundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 02İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 03PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 04BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 05AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 06KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 07BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 08Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 09EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 10BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 11HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 12“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 13“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 14BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 15BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ




Henüz Yorum yok