Üniversite öğrencilerinin ulaşım sorunu devam ediyor
Batman Belediyesi tarafından Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsüne gönderilen halk otobüslerinin yetersiz kaldığını belirten öğrenciler, sorunun çözümü için Batman Belediyesi ile bir görüşme gerçekleştirdiler.
Batman Belediyesi Ek Hizmet Binasına gönderilerek ilgili kurum ile görüşen öğrenciler, aldıkları cevap karşısında şaşırdı. Belediye yetkilileri, imkânların bu kadar olduğu, başka araçlarının olmadığını belirttiler.
“Bu sıkıntıyı 3 yıldır her gün yaşıyoruz”
4 yıldır Batman’da okuduğunu anımsatan öğrencilerden Yakup Yılmaz, “Yaklaşık 3 yıldır belediye otobüsünü kullanıyoruz. 3 yıldır her gün sıkıntı yaşıyoruz. Sabah gideceğimiz derse 3 saat öncesinden otobüsü beklemek zorunda kalıyoruz ve eğer binebilirsek. Bu gün arkadaşlarla kötü hava şartlarından dolayı binememekten sıkıntı yaşadık ve belediyeye şikâyette bulunduk. Belediye binasından ek binaya bizi gönderdiler. Ama ek binada da ‘elimizde bir şey yok otobüs sayımız anca bu kadar. Belediye başkanıyla görüşebilir siniz’ dendi. Belediye Başkanından rica ediyoruz. Sorunumuza çözüm getirilmesini istiyoruz. Hiçbir şekilde otobüslerimiz yetmiyor. Öğrenciler olarak hep mağdur oluyoruz ve hava şartları iyice kötüleştikçe mağduriyetimiz daha da çok artıyor. Yetkili merciler lütfen yardım etsin.” dedi.
“Otobüslerden dolayı mağduriyet yaşıyoruz”
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü hizmete girdiğinden beri ulaşım sıkıntısının olduğunu dikkat çeken öğrencilerden Sevgi Yelsiz de “Batman Üniversitesinde Makine Mühendisliği öğrencisiyim. Bütün öğrenciler olarak otobüslerden dolayı mağduriyet yaşıyoruz. Otobüslerin sayısının artırılmasını rica ediyoruz. Bunun için başkanımızla görüşmek istiyoruz. Bizim için bir an önce bir şeyler yapmalarını rica ediyoruz. Mutlaka öğrencilerle bir görüşme sağlaması bizim için çok iyi olacak.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok