Vali Canalp Hasankeyf’e bağlı 11 köyü ziyaret etti
Vali Ekrem Canalp, köylerde yaşayan vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek için köy ziyaretlerine devam ediyor.
Köy ziyaretleri sırasında Vali Canalp’e; Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cafer Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile Hasankeyf ilçe kurum müdürleri eşlik etti. Vali Canalp, birinci tur ziyaretinin ardından ikinci tur ziyaretleri kapsamında Hasankeyf’e bağlı 11 köyü ziyaret ederek, yerine getirilen talep ve sorunlara ilişkin köy muhtarları ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Vali Canalp, Hasankeyf’e bağlı; Büyükdere, Akalın, Saklı, Irmak, İncirli, Üçyol, Karaköy, Uzundere, Aksu, Tepebaşı ve Çardaklı köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve sakinleriyle bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi. Köy ziyaretlerinden sonra açıklama yapan Vali Canalp, Batman’a bağlı 293 köyün tamamının ziyaret edilmesinin ardından, ikinci tur köy ziyaretleri kapsamında da 66 köyün ziyaret edildiğini ifade etti.
Hasankeyf’e bağlı 11 köyün ziyaret edildiğini açıklayan Vali Canalp, “İki yıl önce bu köylerimizi ziyaret etmiştik. Bu köylerimizden toplam 48 adet yapılması gereken iş tanımı yapmıştık. Bu 48 adet işin içerisinden 41 adet işimizi bitirmiş bulunmaktayız. Bunlardan beş adet işimiz devam etmektedir. İki iş ise uzun vadeli yatırım programları teklif edilmiştir. Köylerimizin hakkını, hukukunu korumaya, köylerimiz ve köylülerimiz için de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 02KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 03OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 04İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 059 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 06AİLE HEKİMLİĞİ EMEKÇİLERİNDEN ‘VERGİDE ADALET’ ÇAĞRISI
- 07“TARIM ARAZİLERİNİ VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”
- 08AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0967 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 10GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 1118 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 12BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 13TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 14ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 15BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok