ZABITADAN 357 İŞYERİNE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Batman Belediyesi, Zabıta ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde Bin 252 işlem içerisinde 357 işyerine cezai işlem uyguladığı bildirildi.
Bu yılın başından bu yana yapılan denetimlerde gıda imalathaneleri ve gıda ürünü satan tüm işletmeler tek tek denetlendi.
Belediyeden yapılan açıklamada; "Zabıta Müdürlüğü Gıda Mühendisi nezaretinde yapılan bonus denetimlerde, fırınlara 568 işlem gerçekleştirilirken, 132 fırına mevzuatın gerekliliklerini yerine getirmediklerinden dolayı idari para cezası uygulandı.
Belediye Zabıtası'nın gerçekleştirdiği rutin market denetimlerinde 391 işlem gerçekleştirilirken, 73 market için son kullanma tarihi geçmiş ürün bulundurmaktan 53 markete ise ruhsatsızlıktan ötürü cezai işlem uygulandı.
Batman’daki her işyerini en az 4 defa denetledi
Belediye Gıda Denetim birimince; pastane ve tatlı işyerine 83 işlem gerçekleştirilirken, 12 iş yerine idari para cezası, okul kantinlerinde yapılan 112 işlemde 2 kantine son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünü satmaktan dolayı cezai işlem uygulanırken, 47 okul kantinine ise işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığından dolayı cezai işlem uygulandı. Et satımı gerçekleştiren kasaplarda 98 kasap içerisinde 38 işyerine cezai işlem uygulandı."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 02METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 03GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 04VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 05VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 06İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 07PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 08BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 09AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 10KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 11BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 12Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 13EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 14BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 15HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR




Henüz Yorum yok