KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yönlendirmesiyle başlanan projeye Beşiri, Hasankeyf, Sason’un ardından Kozluk ilçesinde devam edildi.
Vatandaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerine olanak sağlayan Batman Belediyesi, ibadethane temizlik aracıyla ilçelerde bulunan tüm cami, mescit ve Kur’an-ı Kerim kurslarının halılarını gül kokulu deterjanla yıkayıp, dezenfekte ediyor.
İbadethane Dezenfekte ve Temizlik aracıyla halıları yıkanan camilerin mis gibi kokmasını sağlayan Batman Belediyesi, ilçe sakinlerinin takdirini kazanıyor.
Hazo Kalesi ve mesire alanlarıyla tanınan, eskilerin Şehr-i Zor olarak bildiği Kozluk ilçesindeki camileri temizleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü; Abdülhamit Camii, Çarşı Camii, Nurullah Bey Camii, İbrahim Bey Camii, Rahmet Camii, İslam Bey Camii, Hazreti Hamza Camii, Güneşli Camii, Hazreti Bilal Camii, Vahdet Camii, Nur Camii, Yeni Camii, Hicret Camii, Zeynel Abidin Camii, Medine Camii, Çaybaşı Camii, Hasan Hüseyin Camii, Hazreti Ömer Camii, Seyit Camii, Bereket Camii, Yeşiltepe Camii, Tepeüstü Camii, Kavaklı Camii, Beşevler Camii, Ebubekir Camii, Yatılı Kur’an-ı Kerim Kursu ve Hicret Camii olmak üzere toplam 27 cami ve Kur’an-ı Kerim kursunun halılarını temizleyip dezenfekte etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok