QUUBA KAFE RESTORAN KALİTESİYLE ÖNE ÇIKIYOR
QUUBA KAFE RESTORAN KALİTESİYLE ÖNE ÇIKIYOR
Batman’ın gelişen semtlerinden Belde Mahallesi’nde 4 yıl önce hizmete giren Quuba Kafe & Restoran, hijyenik ortamı, zengin menüsü ve deneyimli personeliyle şehirde fark yaratıyor. Açık ve kapalı alanlarıyla dört mevsim konfor sunan işletme, yaz aylarında ise serinletici açık bölümüyle misafirlerinden tam not alıyor.
Genç girişimci ve işletme sahibi İrfan Güney, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Quuba Kafe & Restoran olarak misafirlerimize nezih ve konforlu bir ortamda hizmet veriyoruz. Tecrübeli personelimizle gece saat 24.00’e kadar açık olan işletmemiz, müşteri memnuniyetini daima ön planda tutuyor. Şu an Batman’ın en modern üç semtinde şubemiz bulunmakta. Kısa süre içinde Tilmerç Mahallesi’nde dördüncü şubemizi de açmayı planlıyoruz. Hedefimiz, kaliteden ödün vermeden hem hizmet vermek hem de kentimizde istihdama katkı sağlamaktır.”
15 yıllık sektör deneyimine sahip olan ve personel yönetiminden sorumlu Serkan Turan ise, işletmenin sunduğu hizmetleri şu sözlerle anlattı:“İş yerimiz yazlık ve kışlık bölümlerden oluşuyor. Özellikle yaz aylarında açık alandaki dev pervaneler sayesinde serin bir ortam sağlıyoruz. Serpme kahvaltı ve paket kahvaltı seçeneklerimizin yanı sıra, dünya kahveleri, el yapımı pasta çeşitleri ve özel spesiyal ekspres pizzamızla oldukça zengin bir menüye sahibiz. Ayrıca özel fırınımızda hazırlanan diyet ekmeklerle de sağlıklı yaşamı tercih eden misafirlerimize hitap ediyoruz.”dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 011 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 02"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 03ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 04Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 05Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 06Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 07DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 08HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 09BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 10Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 11HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 12BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 13ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 14BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1542 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI




Henüz Yorum yok