Baro’dan ‘Gizli tanık’ çıkışı
“GİZLİ TANIKLIK OPERASAYONEL APARATTIR”
Batman Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle düzenlenen basın açıklamasında gizli tanığın Batman’daki STK’lar hakkında verdiği ifadeye dikkat çekildi. Gizli tanık ile birlikte Batman Barosu’nun kumpas girişiminin yapıldığı belirtilen açıklamada, baronun güçsüzleştirilmeye çalışıldığı ileri sürüldü.
Batman Adalet Sarayı önünde bir araya gelen Batman Barosu’na kayıtlı avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında gizli tanık ifadesinde Batman Barosu’na yönelik kullanılan iddialar ‘deli saçması’ olarak nitelendirildi.
“DELİ SAÇMASI İDDİALAR”
Basın açıklamasında, “Her sene mesleki sorunları gündeme getirdiğimiz Avukatlar Günü’nde bu sene, güçsüzleştirilmek istenen, itibar kaybı hedeflenen bir Baro’nun mesleki sorunları çözme kapasitesinin de ortadan kalkacağı bilinciyle Batman Barosu’na karşı yapılmak istenen kumpas girişimini gündeme getireceğiz. Batman 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir davada yer alan bir ‘Gizli Tanık İfade Tutanağı’nda müfteri sözde gizli tanık Baromuza yönelik deli saçması iddialarda bulunarak ‘kendisine verilen görevi’ yerine getirmiştir. Müfteri sözde gizli tanığın iftiralarına cevap vermeyi ise zül addediyor, kendisi hakkında iftira ve yalan tanıklık suçundan yaptığımız suç duyurusu üzerine Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüteceği soruşturma sonucunda iftiranın ortaya çıkacağına ve müfteri sözde gizli tanık hakkında kamu davası açılacağına inanıyoruz. Ancak şunu ifade etmek gerekir ki; gizli tanıklık kurumu operasyonel bir aparat gibi kullanıldığından Türkiye yargısının kanayan bir yarası haline gelmiştir” ifadeleri kullanıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
- 02EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
- 03BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
- 04ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
- 05VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
- 06470 BİN 720 KİLOGRAM ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 07SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0876.362 KİŞİ UÇTU!
- 09“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 10ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 11ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 12MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 13OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 14ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 15Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..




Henüz Yorum yok