BELEDİYE 50 BİN TON ASFALT SERDİ
8 Ayda 50 bin ton asfalt serildi
Batman Belediyesi, AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) çalışmaları tamamlanan mahallelerde üstyapı çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.
Farklı mahallelerde çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yıl sonuna kadar hedeflediği 120 bin ton asfalt serimi ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı serimini gerçekleştirmek için büyük çaba sarf ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eraslan, 19 Mayıs Mahallesi’ne 15 bin metrekare kaldırım çalışmasına başladığını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Eraslan’a Belediye Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş ve teknik personel de eşlik etti.

Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş, Batman genelinde yapılan çalışmalarda 19 Mayıs-Çay-Çamlıca Mahallesi özelinde 85 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştirileceğini, dayanıklılığını yitiren ve AYKOME çalışmaları sırasında deforme olan kaldırımlarında en hızlı şekilde yenileneceğini söyledi. 2023 yılı asfalt sezonunun ortalarında olunmasına rağmen bugüne kadar 50 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildiğini kaydeden Müdür Gümüş: “8,5 kilometre uzunluğunda yeni yol açtık. Hedefimiz sene sonuna 80 kilometre uzunluğunda yeni yol açmak, toplamda 120 bin ton asfalt ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı ile sezonu kapatmaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok