BESO’DAN KOOPBAKKAL DANIŞMALIK HİZMETİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin, daha çok tüketiciye ulaşabilmek ve bu doğrultuda yeni iş ortakları edinmek amacıyla geliştirdiği KoopBakkal projesi için üyelerine ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’nin ürünlerini uygun fiyata daha fazla tüketiciye ulaştırabilmek için hayata geçirdiği KoopBakkal projesinin üyelerinin yararlanması için ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğini duyurdu. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Tarım Kredi Kooperatifi, Kooperatif Bakkal uygulamasını başlatmıştı. Bu ağın daha fazla gelişmesi için odamızı ziyaret eden Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi bölge şefi odamız aracılığıyla ilimizde bulunan bakkal ve marketlerin Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi internet sitesi üzerinden ön başvuru yapabileceklerinin ve daha sonra bakkal ve market sahipleriyle irtibata geçecek olan Tarım Kredi Kooperatifi yetkilileri yapacakları değerlendirme sonrasında Kooperatifin ürünlerini kendi iş yerlerinde satışına başlayarak satış şubesi olabileceğini belirtti.
Bu uygulamaya mevcut bakkal ve market sahiplerinin başvuracağı gibi yeni işyeri açacak esnaflarında yararlanabileceğini belirtmek isterim. Konuyla ilgili başvuruları Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi internet sitesi üzerinden yapılabileceği gibi Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odamız bünyesinde de ücretsiz danışmanlık hizmeti vererek esnafımıza yardım olacağız. İlimiz ve esnafımızın kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 02ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 03KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 04Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 05TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ
- 06SANAT ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
- 07RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 08VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 09İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 10CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 11BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 127 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 13“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 14POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 15UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI




Henüz Yorum yok