Ceset ile ilgili şok gelişme
Ceset ile ilgili şok gelişme
Hasankeyf ilçesinde bulunan kadın cesedi ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Kadının eşinin kiraladığı araç, Dicle Nehrinde bulundu. Ailesi ise kadının ölümünden eşini sorumlu tuttu.
KOCASI MI ÖLDÜRDÜ ?
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, 4 gün önce kaybolan ve önceki gün Dicle Nehri kenarında cesedi bulunan Hayriye Arıca’nın ölümü ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Taziyeleri kabul etmeye başlayan Arıca ailesi, kızlarının kocası tarafından öldürüldüğünü iddia ederek şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Olay ile ilgili konuşan enişte Nusret Demirhan, baldızının daha önce Manisa'da yaşadığını söyledi. Demirhan, “Kocası işsizdi, bir de hep borç para alıyordu. Kredi çekmişti bunun üzerine. Kredi çektikten sonra kendi arabasını baldızım sattı. Bu borcu ödedi ve sonrada Batman’a geldiler. Batman’da da yine bir kredi çektirmek istedi. Baldızım yok diyordu. En son duyduğumuzda da zaten iki gündür kayıptı. Onu öldürmüş ve Hasankeyf nehrine atmış. Artık nehre mi atmış, suyun içinde mi boğmuş bilmiyoruz. Para yüzünden öldürdü. 5-6 yaşlarında bir çocuğu vardı. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.
ARAÇLA İHTİHAR DALIŞIMI YAPTI ?
Vücudunda darp izleri olduğu belirtilen ve iki gün önce Hasankeyf’te cesedi bulunan Hayriye Arıca olayı ile ilgili soruşturma sürerken, Arıca’nın eşi Burhan Arıca’nın araç kiraladığı Rent a Car işletmecisi, süresi geçmesine rağmen aracın teslim edilmediğini belirterek polise başvurdu. Bu arada bazı vatandaşların Hasankeyf ilçesi yakınlarında Dicle nehrinde bir araç olduğu ihbarı üzerine Jandarma ve AFAD ekipleri bölgeye sevkedildi. AFAD ekipleri, uzun bir çalışmanın ardından aracı sudan çıkarırken, kiralanan araç olduğu anlaşılan 72 DZ 261 plakalı otomobilin boş olduğu anlaşıldı. Aralarında yaşanan tartışmanın ardından talihsiz kadının eşi Burhan Arıca’nın aracı kiraladığı ve birlikte Hasankeyf ilçesine giderken direksiyonu Dicle nehrine kırarak intihar dalışı yapmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 02OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 03KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 04SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ
- 05ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 06İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 07MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 08YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 09KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 10MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 11KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 12HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 13BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 14BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR
- 15GENÇ ASKON’DAN GARNİZON KOMUTANINA ZİYARET




Henüz Yorum yok