
ALTYAPIYA KÖKLÜ ÇÖZÜM
ALTYAPIYA KÖKLÜ ÇÖZÜM
Batman Belediyesi her geçen gün gelişen ve büyüyen Batman’ın altyapı sorunlarına çözüm amacıyla programına aldığı bir projeyi daha hayata geçirdi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in ‘Mahalle Buluşmaları’ etkinliğinde vatandaşların dile getirdiği yağmur suyu ve atıksu sorununa köklü çözüm bulundu. Belediye BASKİ ekipleri, alınan talimatın ardından kolları sıvayarak göreve başlarken, iki haftalık kısa bir zaman dilimi içerisinde çalışmaların yüzde 45’ini tamamladı.
ÜÇ MAHALLEDE ALTYAPI SORUNU TAMAMIYLA ÇÖZÜLECEK
Batman Belediyesi, Gültepe Mahallesi’ne bin 400 metre uzunluğunda 1000’lik Yağmur Suyu Hattı Projesi ile bin 580 metre uzunluğunda 800’lük Kanalizasyon Hattı Projesi’ni 23 Şubat 2022 tarih itibariyle hayata geçirdi. Daha önce 200’lük olan borular 800’lük ve 1000’lik borularla değiştirilerek mevcut altyapıya göre 25 kat daha fazla atıksu ve yağmur suyu deşarj edilecek. Böylelikle Gültepe, Tilmerç ve Çamlıtepe mahallelerindeki altyapı sorunu tamamıyla çözüme kavuşturulmuş olacak. Gültepe Mahallesi Yeniçağ Caddesi’nden yolun karşı tarafı olan Ömer Hayyam Caddesi ile birleşecek çalışmalarda, lokal yerlerde zaman zaman meydana gelen yağmur suyu ve atıksu aksaklıklarının da önüne geçilmiş olacak.
YAĞMUR SONRASI SU BİRİKİNTİSİ SON BULACAK
Petrol City AVM önünden başlayan Gültepe Mahallesi Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Yenileme Projesi, Demokrasi Bulvarı’nın altından geçerek Ömer Hayyam Caddesi ile bütünleşecek. Mahallede yağmur sonrası oluşabilecek su birikintileri de yapılan altyapı projesi ile son bulurken, yağmur sularının deşarjı ise Batman Çayı’na olacak.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 022.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 03Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 04Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 05Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 06BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 07Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 08BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 10Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 12BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 13GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 14İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 152 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
Henüz Yorum yok