
"BATMAN D.BAKIR CADDESİNDEN İBARET DEĞİL"
Yeniden Refah Partisi heyeti gazetemize ziyarette bulundu.
Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yüksel Çiftçi ile gündemi değerlendiren Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, Batman İl Başkanı Av. Tahir Zaman ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Doyan önemli açıklamalarda bulundular.
Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç "31 Mart 2024'te yapılacak seçimlere eşit şartlarda maalesef girmiyoruz. Biz omuzumuzda 100 kilo ile yarışmaya girerken, iktidar ve diğer partiler sıfır yükle griyorlar. Onlar hazine yardımı alırken biz kendi imkanlarımızla giriyoruz. Ama bizim belediyecilik anlayışımız ve başarımız halk tarafından biliniyor. Kendimizi anlatacak platformlar bile kıstılıyken, iktidar büyük bir medya gücü ile sahalarda. Her aşamasıyla eşit olmayan bir seçimde büyük bir başarı ile çıkacağız İnşallah" diye konuıştu.
BATMAN DİYARBAKIR CADDESİNDEN İBARET DEĞİL
Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman yaptığı açıklama da "Şehrin beyni belediyedir. Bu beyni olumlu kullanarak, istihdam alanları yaratmak, israfın önüne geçerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ilk önceliğimizdir. Batman!a yapacağımız hizmetlerden tüm batman halkı ve mahalleler eşit şekilde faydalanacak. Belli yerlere yönelip geri kalan mahalleleri ihmal etmeyeceğiz. Batman Diyarbakır caddesi ve Gültepen ibaret değil. Hizmetlerimizden objektif olarak tüm Batman faydalanacak" ifadelerini kullandı. (Faruk Çiftçi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 02JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 03TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 04DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 052 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 06BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 07MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 08AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 09Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 10Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 11Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 12İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 13Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 14Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 159 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
Henüz Yorum yok