MHP'Lİ GENÇLER DEPREM BÖLGESINDE
MHP Batman İl Başkanlığına bağlı gençler, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde 20 kişilik ekiple canla başla çalışmalarını sürdürüyor.
7 Şubat 2023 tarihi itibariyle Adıyaman merkez koordinesinde gönüllü olarak çalışan MHP’li gençler, deprem bölgesinde uzun süre kalacaklarını belirttiler. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “İl Başkan Yardımcımız ve İl Sekreterimiz koordinesinde, deprem olduğu günden beri aralarında 2 oğlum, yeğenlerim, akrabalarım ve gönüllü MHP’li gençlerden oluşan 20 kişilik ekibimiz canla başla çalışıyorlar. Gönüllülerimiz deprem koordinasyon merkeziyle koordineli bir şekilde kendi araçlarıyla yardım gitmeyen köylere gidiyorlar. İhtiyaç olan bölgelerde çadır kurulumu başta olmak üzere, soba, yakacak, giyim, gıda, hijyen ve daha bir çok ihtiyaç malzemelerine adreslerine teslim ediyorlar.
Adıyaman bölgesinde gençlerimiz, kendi hür iradeleriyle kalmayı tercih ediyorlar. Buda bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimiz bölgedeki en iyi ve en güvenilir dağıtım ekiplerinin başında geliyorlar. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu. Başkan Demir ayrıca depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına da sabırlar diledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN 10 OCAK MESAJI
- 02ÖZTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- 03BATMAN ESNAFI SANDIK BAŞINA GİDİYOR
- 04BELEDİYEDEN GÜNDE 40 BİN EKMEK DESTEĞİ
- 05“Bizim sevdamız makam değil, esnaftır”
- 06NASIROĞLU’NDAN HASTANE ZİYARETİ
- 07“GAZETECİLER TOPLUMUN GÜVENCESİ VE AYNASIDIR”
- 08KAPLAN’DAN ESNAFA SANDIK ÇAĞRISI
- 09“Gazetecilik demokrasinin teminatıdır”
- 10HAYRAT YARDIM’DAN ŞEFFAF HESAP
- 11“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 12Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 13BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 14ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 15İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ




Henüz Yorum yok