BAŞARAN "6 PUANLIK PRİM TEŞVİĞİ KESİLMEMELİ"
Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, ilave 6 puanlık pirim teşviğin uzatılmasının gerektiğini söyledi.
Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, ilave 6 puanlık pirim teşviğin uzatılmasının gerektiğini söyledi. Başaran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi : “6486 sayılı kanunla yürürlüğü giren ve sosyo-ekonomik gelişmişlik endeksi düşük olan illerde üretim ve istihdam imkanlarının artırılması için verilen kanun ekindeki (I),(II),(III) sayılı listede yer alan illerde ilave 6 puanlık sigorta primi teşviğinden yararlanma süresi 31.12.2019 tarihinde sona erdi. İçinde bulunduğumuz ekonomik durumlarda göz önünde bulundurulduğunda üretim ve istihdam da büyümeyi devam ettirebilmek için 6 puanlık sigorta prim teşvikinin uzatılması üretim ve istihdamı olumlu yönde etkileyecektir.
Bununla ilgili üst birliğimiz olan TÜRMOB aracılığıyla süre uzatımı için Cumhurbaşkanlığı nezdinde gerekli girişimler yapılmıştır. Sigorta prim bildirgelerinin 2020/Ocak döneminin verilme süresine (23 Şubat) az kalması nedeniyle 6 puanlık yasa teşviki ile ilgili süre uzatımının yapılıp yapılmayacağı hususunda kamuoyuna açıklama yapılması yerinde olacaktır.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 023.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 03BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE
- 04BAŞKAN ÇİFTÇİ, “İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZDİR”
- 05472 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 0619 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ
- 07VALİ CANALP’TAN HAYVAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
- 08300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
- 09KAYMAKAM İMRAK’TAN SALI PAZARI ZİYARETİ
- 10“İstikrarın Adı Batman: Ekrem Canalp ile Yola Devam”
- 11BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 12“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 13Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 14Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 15Aranan 23 şahıs yakalandı




Henüz Yorum yok