
B.Ü' de ULUSLARARASI BİLİŞİM KONGRESİ
Batman Üniversitesi uluslararası bilişim kongresine ev sahipliği yapıyor
Batman Üniversitesi, Uluslararası Bilişim Kongresi 2022 (IIC2022) organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
17-19 Şubat 2022 tarihinde Batman Üniversitesi ev sahipliğinde valilikler, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve kamu hastaneleri ile üniversitelerin bilişim profesyonellerinin yanı sıra akademi dünyasından katılımların yapılacağı kongre, Batman ve Hasankeyf'te hibrit (fiziksel ve sanal katılımlı) olarak gerçekleştirilecek. Batman Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Bilişim Kongresinde yerli ve yabancı bilim insanları bildiri sunacak.
Kamu ve özel sektördeki hizmetlerin dijitalleşmesiyle birlikte; bilginin üretimi, paylaşımı ve korunması gibi siber güvenlik ve kişisel verilerin korunması konularında özel yaklaşım gerektiren durumlar ortaya çıktı.
Kongre ile dijital dönüşüm, siber güvenlik, yeni nesil güvenlik duvarları, sanallaştırma, mobil uygulamalar, yazılım mühendisliği, özgür yazılım uygulamaları, yapay zeka, sosyal medya, bulut bilişim çözümleri, blok zincir, kampüs ağları ve güvenlik sistemleri alanlarında verilecek eğitimlerle katılımcı kurumların dijital yaşama adaptasyonlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor. Ayrıca kongre kapsamında düzenlenecek olan paneller, çalıştaylar, seminerler, workshoplar ve kurslarla yeni fikir ve projelerin oluşturulmasına ön ayak olunacak.
“Dijital Dönüşüm ve Siber Güvenlik” ana temasıyla düzenlenecek kongreye bilişim teknolojileri alanında 30 alt başlıkta bildiri kabulü yapılacak. Kongreye gönderilen bildirilerin en az iki hakemli bir değerlendirmeden geçmesinin ardından Organizasyon Komitesi tarafından kabul edilecek.
Kabul edilen bildiriler kongre özel kitabında basılacak olup bağımsız hakem sürecinden geçenler ise Balkan Journal of Electrical and Computer Engineering (BAJECE), European Journal of Technique (EJT) ve Journal of Engineering and Technology dergilerinde yayınlanacak.
Kongre ile ilgili detaylı bilgilere iic.batman.edu.tr web sayfası üzerinden ulaşılabiliyor.(İLKHA)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FESTİVALLER SERİSİ DEVAM EDİYOR
- 02“TARIM VE HAYVANCILIK BİTME NOKTASINDA”
- 03RAMANLI’DAN GENÇLERİN BİLİNÇLİ OLMASINA VURGU
- 04KAYIP YAKINLARI, BORAN İÇİN BULUŞTU
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN BATMAN’A TEŞEKKÜR MESAJI
- 06Batman İş Dünyası Berlin’de temsil edildi
- 07Kardelen mahallesindeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti
- 08Medical Point Batman’dan Meme Kanseri Farkındalığına Dair Anlamlı Etkinlik
- 09
- 10GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 11Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 12BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 13ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 14Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 15EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
Henüz Yorum yok