BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Ev Sahibi Türkiye Yüzyılın Konut Projesi” tanıtım törenine iştirak etti.
Cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut hamlesi olarak duyurulan proje kapsamında Batman’a 3 bin 810 yeni sosyal konut yapılacağı açıklandı.
Milletvekili Nasıroğlu, Batman’ın bu tarihi projeden önemli ölçüde faydalanacağını belirterek, konutların il ve ilçe bazında dağılımını şöyle açıkladı : Batman Merkez: 2.300, Kozluk: 1.000, Hasankeyf: 200, Gercüş: 110, Beşiri: 100, Sason: 100 konut. Proje kapsamında şehit yakınları ve gaziler, emekliler, üç ve üzeri çocuk sahibi aileler ile gençlere özel kontenjanlar ayrılacak. Ayrıca İstanbul’da ilk kez kiralık sosyal konut modeli uygulanacak. Milletvekili Nasıroğlu projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bu büyük vizyon çerçevesinde Batman’ımıza toplam 3 bin 810 sosyal konut kazandırılıyor. Vatandaşlarımızın güvenli ve modern konutlara kavuşmasını sağlayacak bu proje, Batman’ın şehirleşme ve sosyal yapısına önemli katkı sunacaktır. Bu tarihi projeyi milletimize kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, projeyi hayata geçiren Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 02Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 03ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 04SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 05EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 06BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 07ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 08BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 09Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 10OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 12M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 13AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 14CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 152 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI




Henüz Yorum yok