
BATMAN BELEDİYESİ MİNİK YAZARLARI AĞIRLADI
BATMAN BELEDİYESİ MİNİK YAZARLARI AĞIRLADI
Batman Belediyesi, Göç ve İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen Çocuk Hakları Temalı Resimli Masal Kitabı” imza programına ev sahipliği yaptı. Programa katılan tüm çocuklara ücretsiz kitap dağıtıldı.
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Diyarbakır Göç ve İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan çocukların yazıp çizdiği Çocuk Hakları Temalı Resimli Masal Kitabı” için etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Ercan Astan, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yöneticileri, Diyarbakır Göç ve İnsani Yardım Vakfı yöneticileri ile gönüllüler ve çocuklar katıldı.
18 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 14.00’da Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen imza etkinliğinde çocuklara ücretsiz kitaplar dağıtılırken, vakıf genel sekreteri Çiğdem Ertak, Batman Belediyesi aracılığıyla kitabın Batmanlı çocuklarla buluşturulmasından mutluluk duyduklarını belirterek Batman Belediyesi yöneticilerine teşekkürlerini sundu.
Etkinlikte çocuk yazarlar sahneye çıkarak kitapların yazım sürecini ve yaptıkları atölye çalışmalarını anlatırken programa katılan minik çocuklarda çocuk hakları konusunda soru ve görüşlerini ifade etti.
Göç ve İnsani Yardım Vakfı tarafından yürütülen proje kapsamında dezavantajlı 20 çocuğun çizim ve tasarımlarıyla hikayeleştirdikleri, Çocuk Hakları kitabında; Eğitim, korunma, oyun, sevilme, sağlık, eğlenme gibi çocuk hakları temaları işlendi. Kitap etkinlik katılımcılarına ücretsiz dağıtıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok