Bağımsız aday Gök’ten ilçe ve köylere ziyaret
Batman’ın Hasankeyf ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında taziye ziyaretlerinde bulunup köylülerle bir araya gelen Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, 24 Haziran’da yapılacak olan 27’nci dönem milletvekilliği seçimi için vatandaşlardan destek istedi.
İlçe ziyaretinde halk tarafından büyük bir ilgi ve teveccühle karşılanan Gök, Hasankeyf merkez ve köylerinde bir önceki seçimde aldıkları oyları katlayacaklarını söyledi.
Gök’e, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından bir heyet ile Hasankeyf İlçe Başkanı Seyit Emin Tunç ve partililer eşlik etti.
Taziye ziyaretlerinin ardından Gök, sırasıyla Karaköy (Reşiye), Uzundere (Vezrinê) Saklı (Lepena) gibi birçok köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından Gök, tarihi Hasankeyf ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.
Yapılan ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Gök, baskın seçim olması hasebiyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.
“Esnafımız çaresiz”
Gök, “Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Hasankeyf’i ziyaret ettik. Tabi Hasankeyf’in köylerini de ziyaret ettik. Köylülerimiz ile görüştük, destek istedik ve bir taziye ziyaretinde bulunduk. Hasankeyf merkezde de esnafımızı ziyaret ettik. Bunda yaklaşık 2 ay önce yine Hasankeyf’te esnafımızı ziyaret etmiştik. O dönemde oldukça sıkıntılıydılar.” dedi.
İlçe esnafının sıkıntısının devam ettiğini vurgulayan Gök, “Daha önce esnafı ziyaret için geldiğimizde tam da iş mevsiminde, turizme açık olan Hasankeyf’imizde esnafımızın ticaretini canlandıran turizm mevsiminde esnafı yeni Hasankeyf’e tasfiye etmek istediler. Fakat esnaf bu konuda da çaresiz, biz o zamanda dile getirmiştik. Bugün için sevindik, çünkü bunu ertelemişler. Fakat yine de işler durgun, esnafımız bu konuda çaresiz.” diye konuştu.
“Oy oranımızı inşallah katlayacağız”
Ziyaret ettiği esnaf ve halktan sorunlarının çözümü için destek talebinde bulunduklarını aktaran Gök, “Esnaf ve halk ile görüştük, desteklerini istedik. İnşallah büyük oranda destek sözü verdiler. Yine gezdiğimiz köylerimizde de vatandaşlarımız o konuda büyük oranda destek verdiler. İnşallah hayırlara vesile olur. Hasankeyf merkez ve köylerinde bir önceki seçimde aldığımız oy oranını inşallah katlayacağız.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok