“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündemdeki tartışmalara ilişkin partisinin tutumunu net bir dille ortaya koydu. Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayan Çetin, “Bu süreçte söz de duruş da sıradan değildir” ifadelerini kullandı.
“MHP’NİN TUTUMU ÇARPITILMAK İSTENİYOR”
Çetin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının bazı kesimlerce manipüle edildiğini belirterek, partinin duruşunun provoke edilmeye çalışıldığını söyledi. Bahçeli’yi “Kürt karşıtı” gibi göstermeye yönelik söylemlerin siyasi etikle bağdaşmadığını vurgulayan Çetin, MHP’nin yıllardır birlik, kardeşlik ve ülke bütünlüğü için mücadele verdiğini dile getirdi.
“TÜRK, KÜRT VE ARAP ORTAK BİR MİLLETİN PARÇASIDIR”
Anketler, kulis iddiaları ve siyasi hesaplarla MHP’nin yön değiştireceğini düşünenlere tepki gösteren Çetin, “56 yıldır bu hareket yönünü rüzgârdan değil, tarihsel sorumluluğundan almıştır” dedi. Sürecin ilerlediğini ve bazı çevrelerin bundan rahatsız olduğunu ifade eden Çetin, sabır ve kararlılıkla hareket etmeye devam edeceklerini kaydetti. Türk, Kürt ve Arap toplumlarının ortak bir milleti oluşturduğunu belirten Çetin, hedeflerinin kardeşliğin korunması ve devletin bekasının sağlam temellere oturtulması olduğunu söyledi.
“BAHÇELİ’YE YÖNELİK SAYGISIZLIĞI KABUL ETMİYORUZ”
Açıklamasının sonunda MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilere tepki gösteren Çetin, “Liderimize yönelik saygısızlığı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Gösterdiği yoldan ayrılmadık, ayrılmayacağız” dedi. MHP Batman İl Başkanlığı, yapılan açıklama ile partinin “Terörsüz Türkiye” hedefi ve ülke bütünlüğü vurgusunu bir kez daha kamuoyuna duyurdu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok