DEVA KADINDA
DEVA Partisi Kadın Politikaları Heyeti Batman’da: “DEVA” Kadında Programıyla Sahada Güçlü Mesajlar
DEVA Partisi Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Zeynep Sudan ve Kadın Politikaları Başkan Yardımcılardan oluşan Heyet, “DEVA” kadında programı kapsamında Batman’da bir dizi etkinlik ve saha çalışması gerçekleştirdi. Program kapsamında çeşitli dernek ziyaretleri, kadın buluşmaları ve iş yeri açılışlarıyla kadınların toplumsal hayattaki rolüne dikkat çekildi.
.jpeg)
Ziyaretlerin ilk durağı DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı oldu. Burada kadın üyelerle bir araya gelen heyet, kadınların siyasette ve karar alma mekanizmalarında daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yaptı. Zeynep Sudan konuşmasında, “Kadının gücü toplumu dönüştürür. Biz DEVA Partisi olarak bu gücün siyasette ve toplumda daha fazla hissedilmesi için çalışıyoruz,” dedi.
Saha programı kapsamında iş yerinin açılışı yapılarak kadın girişimciliği desteklendi. Ayrıca kent genelinde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafla ve vatandaşlarla görüşmeler yapıldı; kadınların karşılaştığı sorunlara yönelik çözüm önerileri dile getirildi.
DEVA Partisi Batman Kadın Politikaları Başkanı Hazal AkınBayı ve ekibi de heyete eşlik ederek çalışmalarda aktif rol aldı. Akın Bayı, yerelde kadınların sesi olmaya devam edeceklerini belirterek, “Batman’da kadınların gücünü görünür kılmak için sahada olmaya, kadınları DEVA çatısı altında buluşturmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
DEVA Partisi’nin “DEVA” kadında programı, Batmanlı kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı ve sahadaki bu güçlü varlık, partinin kadın politikalarına verdiği önemin altını bir kez daha çizdi.
(1).jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok