2026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, engelli ve eski hükümlü vatandaşların kendi işlerini kurabilmeleri için 2026 yılı ikinci dönem hibe destek başvurularının başladığını duyurdu.
Engelli ve eski hükümlü bireylerin istihdama katılımını artırmak amacıyla sağlanan hibe destekleri için başvuru süreci Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından başlatıldı. Başvurular, engelli ve eski hükümlü vatandaşların kendi işlerini kurmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.
İl Müdürü Mehmet Emin Aktan, engelli bireylerin mesleki eğitim alarak istihdama kazandırılmasının ve rehabilitasyon süreçlerinin desteklenmesinin hedeflendiğini belirtti.
Başvurular e-Devlet üzerinden 13 Mart saat 23.59'a kadar çevrim içi yapılabilecek. Elden veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Eski hükümlü vatandaşlar projelerini Adalet Bakanlığı'na bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlükleri ve Koruma Kurulları aracılığıyla hazırlayıp il müdürlüğüne iletecek.
Değerlendirme sonucunda uygun bulunan projeler kapsamında engelli girişimcilere 735 bin TL'ye, eski hükümlü girişimcilere ise 555 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlanacak. Başvuru rehberi, kılavuz ve formlara www.iskur.gov.tr adresindeki 'Duyurular' bölümünden ulaşılabiliyor.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok