İş Kur’dan 1200 kişiye iş imkanı
İş Kur’dan 1200 kişiye iş imkanı
İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz TYP alımları ile ilgi açıklama yaparak, 1200 personel istihdam edeceklerini ve alımların kura ile yapılacağını belirtti.
İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz TYP alımları ile ilgi açıklama yaparak, Merkez Belediye 600 Kişi, Müftülük 200 Kişi, Orman İşletme Müdürlüğü(Milli Parklar-Üniversite) 50 Kişi, İl Özel İdaresi (Afad-Göç İdaresi-Kosgeb, Gençlik Vb.) 80 Kişi, Hasankeyf Kaymakamlığı 20 Kişi, Hasankeyf Belediyesi 230 Kişi, İl Kültür Müdürlüğü 30 Kişi olmak üzere 1200 personel istihdam edeceklerini; ve alımların kura ile yapılacağını belirtti.
TYP ALIMLARI BAŞLIYOR
Eviz açıklamasında; "Bilindiği üzere İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl Toplum Yararına Programlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalıştırılmak üzere geçici süreli işçi alımı yapılmaktadır. Bu yıl 1200 kişilik bir kontenjan belirlendi, belirlenen bu kontejanlara başvurmak isteyen vatandaşlarımızın 21.05.2018-25.05.2018 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr elektronik adresimizden veya İŞKUR Hizmet Binamıza gelerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru süresi tamamlandıktan sonra Başvuranların sosyan durum incelemesi ve güvenlik soruşturması yapılarak, uygun kişiler arasından kontenjanların % 100’ü NOTER tarafından basın huzurunda çekilecektir. Ayrıca Şuanda Program açılmayan ilçelerimiz için ayrıca bir çalışma yürütülmektedir.” dedi.
ALIMLAR NOTER HUZURUNDA YAPILACAK
Eviz açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Bu itibarla İŞKUR TYP projelerine başvuran tüm vatandaşlarımız, rahat olsun; bu süreçte hiçbir haber ve iddialara inanmasın; dolandırıcılara itibar etmesin. Çünkü NOTER marifetiyle hukuk, adalet ve eşitlik ilkelerine riayet edilerek kuralar çekilecek ve şeffaf bir şekilde basın huzurunda yapılacaktır. Güvenlik tedbirleri nedeniyle “toplum karşısında kuralar” çekilmeyecektir. Basın huzurunda çekilecektir. "dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok