
BATMAN'A 240 DÖNÜMLÜK MEZARLIK
240 Dönüm üzerine büyükşehir mezarlığı
Tilmerç mahallesinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasında konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, 1,5 ay içerisinde 240 dönüm arazi üzerinde ‘Büyükşehir Mezarlığı’ kuracaklarını duyurdu.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarının 15’incisi Tilmerç mahallesinde gerçekleşti. Mahalle Buluşmasına Vali Canalp’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, Tilmerç Mahallesi sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ekrem Beydüz hazır bulundu. Batman Belediyesi tarafından Tilmerç mahallesinde yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili slayt eşliğinde bilgi verildi.

“BÜYÜKŞEHİR MEZARLIĞI YAPIYORUZ”
Altyapı, üstyapı, kültür ve sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım, sosyal yardım konularının ele alındığı buluşma programında konuşan Vali Canalp, yaklaşık 1 veya 1,5 ay sonra Batman Büyükşehir Mezarlığının faaliyete geçirileceğini söyledi. Vali Canalp: “Batman’a bir kent mezarlığı kazandıracağız. Bu mezarlık Büyükşehir Mezarlığı olacak. Bu projeyi inşallah 1 veya 1,5 ay içerisinde başlatacağız. Devasa büyüklükte, 240 dönüm arazi üzerinde yapmayı planladığımız Büyükşehir Mezarlığı, on yıllar boyunca, sürekli mezarlık ihtiyacını karşılayacak. İçerisinde; taziye evi, gasilhane, mescit, otoparkın yanı sıra aklınıza gelebilecek bütün mezarlık hizmetlerinin topluca yapılabileceği yerler olacak” dedi.
KALDIRIM ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLECEK
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Tilmerç Mahallesi dahil olmak üzere Batman kent genelinde kapsamlı bir kaldırım ve yama çalışması gerçekleştirileceğini ifade ederek, önemli görülen noktalara öncelik verileceğini, 2024 yılı içerisinde de kent genelinde ciddi manada bir kaldırım çalışması gerçekleştireceğini kaydetti.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok