
Aynı anda 3 kapalı ameliyat geçiren hasta sağlığına kavuştu
Üç kapalı ameliyatı aynı seansta olan 64 yaşındaki hasta bir gün sonra sağlıklı bir şekilde taburcu oldu. 64 yaşındaki Hanifi Avcı kronik kolesistit (safra kesesi iltihabı) ve bilateral inguinal herni (çift taraflı kasık fıtığı) nedeni ile Batman Bölge Devlet Hastanesinde aynı seansta kapalı yöntemle üç ameliyatı birden oldu. Ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
Hastanın hem fıtıklarından hem de safra kesesi iltihabından kurtulduğunu belirten Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Ümit Alakuş, "Hastamız defalarca acile başvurmuştu. Kendisini tedavi edebileceğimizi anlattık ve ameliyat korkusunu yendi. Aynı seansta Laparoskopik (kapalı yöntem) olarak hem safra kesesini aldık, hem de TAPP (kapalı fıtık ameliyatı) yöntemi ile her iki büyük fıtığını tamir ettik. Hem fıtıklarından hem de safra kesesi iltihabından kurtuldu. Tüm ameliyat ve anestezi ekibinin özeni ile problemsiz bir ameliyat oldu, kendisine geçmiş olsun diliyoruz." dedi.
Bir anda 3 ameliyat geçirerek sağlığına kavuşan Hanifi Avcı ise şunları söyledi: "3 yıldır sıkıntılar çekiyordum. Diğer hastalıklarım ve yaşım nedeni ile riskli olduğu için ameliyat olmaktan korkuyordum. Dr. Ümit Alakuş hepsini birden kapalı yapabileceğini, ameliyat olmamamın risklerini anlattı. İyi ki ameliyat oldum. Çok şükür sıkıntılarımdan kurtuldum. Doktorumdan ve tüm hastane çalışanlarından Allah (celle celaluhu) razı olsun.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok