Dünya Hastanesi ‘hasta haklarını’ koruyor
Özel Batman Dünya Hastanesi hasta haklarını, gelen şikayetleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek ve hasta haklarını en üst seviyede tutarak koruyor.
Özel Batman Dünya Hastanesi hasta haklarını, gelen şikayetleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek ve hasta haklarını en üst seviyede tutarak koruyor. Dünya Hastanesi Hasta Hakları Birim Sorumlu Hanife Sedef Işık, Hasta Hakları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; hasta haklarının hastanın tedavisi için başvurduğu andan, taburcu olana kadar geçen süreçte insani davranışları görmek olduğunu ve her aşamasının çok önemli olduğunu kaydetti.
Hastalara güler yüz, hoşgörü ve anlayış gösterilmesi ve eşit davranılması, kişisel verilerinin korunmasında hassasiyet gerektiğini belirten Dünya Hastanesi Hasta Hakları Birimi, sağlık sisteminin birinci ödevinin hasta haklarını sağlaması olduğunu belirterek hijyenik hastane ortamından, sağlık çalışanının hasta bakımına kadar tüm etmenlerin hasta haklarının sağlanmasında önemli olduğuna dikkat çekti. Hastanın beklediği sağlık hizmetinin en güzel şekilde karşılanması için oldukça emek harcadıklarını dile getiren Dünya Hastanesi çalışanları, her geçen gün daha özenli ve üstüne daha çok katarak ileridekilerini kaydettiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 02CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0328 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 04Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 06Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 07BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 08KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 09ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 11CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 12BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 13BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 14İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 15BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ




Henüz Yorum yok